Kunderne siger

​Jobcenter medarbejdere, der har deltaget i kurserne "Den ressourceorienterede samtale", siger bl.a.:

"Jeg synes, at underviserens personlige engagement gjorde, at jeg følte mig yderst motiveret hele vejen igennem. Hun har virkelig en fantastisk måde at fange folk på".

- Sagsbehandler ved Silkeborg Jobcenter

"Kurset ramte lige ind i den virkelighed, vi befinder os i".

- Sagsbehandler ved Odense Jobcenter

"Unik underviser, der "er" det, hun står for. Hun demonstrerer med sin "adfærd" det, hun underviser i. Alt materialet er relateret til vores jobsituation og ikke noget fjernt teoretisk, man har svært ved at se, hvad man kan bruge til i hverdagen".

- Sagsbehandler ved Århus Jobcenter

"Underviseren var rigtig god til at gøre eksemplerne konkrete, og fortælle hvad man kan opnå ved at bruge de enkelte metoder. Det gjorde kurset meget relevant og der kom en god snak om, hvad der er realistiske målsætninger".

- Sagsbehandler ved Skanderborg Jobcenter

"Metoderne gør, at borgeren selv tager ansvar for sit eget liv og fremtidsmuligheder. Det gør også, at jeg ikke bærer rundt med borgerens liv og ansvar for at få kvalitet".

- Sagsbehandler ved Ringkøbing Jobcenter​

"Metoderne hjælper mig til at holde fokus og en klar dagsorden i samtalerne".

- Sagsbehandler ved Ringkøbing Jobcenter

"Jeg oplever, nu hvor jeg har brugt metoderne, at borgeren lyser op og finder ressourcer i sig selv, og kan mærke en motivation".

- Sagbehandler ved Ringkøbing Jobcenter

"De motiverende værdispørgsmål oplever jeg er noget af det, der virkelig kan rykke, og som jeg traditionelt ikke har brugt så meget før i tiden. Jeg har altid brugt noget med: Hvad kunne du godt tænke dig? Hvad kunne du ønske dig? Men alt for overordnet i virkeligheden. Det at man lærer virkelig at dykke ned i det, der synes jeg virkelig har gjort en forskel. Det er også noget, mange borgere aldrig har oplevet før - at blive stillet de spørgsmål fra systemet af".

- Sagsbehandler ved Rødovre Jobcenter​

Lev Dine Værdier, Stress- og Psykoterapeutisk Klinik  |  Lindevej 2A, Hareskovby, 3500 Værløse |  Telefon: +45 22 30 11 43  |  E-mail: christina@lev-dine-vaerdier.dk