Tilmeld hold

Udfyld gerne formularen og tilmeld dig et hold. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ønsker du: Gratis telefonsamtale (15 minutter) i forbindelse med din tilmelding?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det sker efter at du har tilmeldt dig

Måske melder du dig til gruppeforløbet, efter at vi har afholdt den indledende individuelle samtale (75 min.). Du booker selv denne samtale ved at tage kontakt til Stress- og Psykoterapeutisk Klinik enten via mail eller telefon. Denne samtale kan afholdes allerede en eller flere måneder før gruppeforløbets start, og helst skal den afholdes senest et par uger inden gruppeforløbets start.

Efter at du har tilmeldt dig gruppeforløbet, modtager du en mail med praktiske oplysninger vedrørende betaling. Først når din betaling er foretaget, er du tilmeldt gruppeforløbet. 

Du er meget velkommen til at bede om en gratis (15 min.) telefonsamtale i forbindelse med din tilmelding. Også inden du eventuelt beslutter dig for at tilmelde dig. Så kan du høre nærmere om forløbet, og få svar på spørgsmål, du eventuelt har. 

Du kan udfylde den nederste formular på siden her, hvis du ønsker at blive ringet op.

Du kan også tilmelde dig et (gratis) info møde om angst. Dine pårørende (familiemedlemmer) er også meget velkomne på infomødet. Info mødet er både for pårørende til mennesker, der lider af angst, og for personer, der selv har angst inde på livet. Se nærmere beskrivelse af infomødet her.

Betalings- og afbestillingsbetingelser

Når betaling er foretaget, er din tilmelding bindende. Der er dog 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb indenfor 14 dage, og der er mere end 4 uger til gruppeforløbets start, kan du kontakte os på christina@lev-dine-vaerdier.dk og du vil få 75% af pengene tilbage. 

Fristen på 14 dage løber fra dagen, hvor du har betalt for gruppeforløbet. Meddelelse om fortrydelse skal sendes pr. mail til christina@lev-dine-vaerdier.dk

Efter at du har tilmeldt dig, modtager du en mail med praktiske oplysninger vedrørende betaling. Først når din betaling er foretaget, er du tilmeldt gruppeforløbet. Herefter vil du blive kontaktet, så vi kan lave en aftale om, hvornår vi afholder den individuelle indledende samtale. Denne samtale lægges hurtigst muligt efter din tilmelding, og helst flere uger inden gruppeforløbets start.

Du er meget velkommen til at bede om en gratis (15 min.) telefonsamtale i forbindelse med din tilmelding. Så kan du høre lidt nærmere om forløbet, og få svar på spørgsmål, du eventuelt har. Du kan udfylde den nederste formular på siden her, hvis du ønsker at blive ringet op.

Når betaling er foretaget, er din tilmelding bindende. Der er dog 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb indenfor 14 dage, og der er mere end 4 uger til gruppeforløbets start, kan du kontakte os på christina@lev-dine-vaerdier.dk og du vil få 75% af pengene tilbage. Fristen på 14 dage løber fra dagen, hvor du har betalt for gruppeforløbet. Meddelelse om fortrydelse skal sendes pr. mail til christina@lev-dine-vaerdier.dk

Ved annullering af en tilmelding mindre end 4 uger før første mødegang i gruppeforløbet, opkræves den fulde pris for forløbet. Dette gælder uanset årsag til annulleringen – også fx akut opstået sygdom og tilskadekomst.

Du kan ikke fortryde købet ved blot ikke at møde op på gruppeforløbet.

Er du selv forhindret i at benytte din plads i gruppeforløbet – fx pga. sygdom – kan du sende en anden i dit sted, hvis det på forhånd er aftalt med os (Lev Dine Værdier, v/ Christina B. Jagd) og vedkommende er blevet godkendt som egnet til at deltage i gruppeforløbet.

Når man tilmelder sig gruppeforløbet, betaler man for det samlede gruppeforløb. Dvs. at hvis man udebliver fra nogle af mødegangene (pga. sygdom eller anden årsag), så bliver man ikke refunderet nogle penge og får ej heller en erstatningsgang for den mødegang, man er gået glip af.

Lev Dine Værdier, Stress- og Psykoterapeutisk Klinik  |  Lindevej 2A, Hareskovby, 3500 Værløse |  Telefon: +45 22 30 11 43  |  E-mail: christina@lev-dine-vaerdier.dk